Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Ronde hanglampen

Ronde hanglampen

De juiste ronde hanglamp voor in uw woning

Ook voor uw nieuwe rond hanglamp bent u bij Online Lampen Winkel aan het juiste adres. In ons grote assortiment vindt u altijd de juiste verlichting voor in uw woning. Hieronder geven wij u een aantal tips waar u op moet letten tijdens de aanschaf van nieuwe lampen voor in uw huis, of het nu om de slaapkamer, woonkamer of de werkkamer gaat.

Een ronde hanglamp: wat voegt het toe?

Bij het horen van de term ronde hanglamp hoeft u natuurlijk niet lang na te denken om wat voor type hanglamp het precies gaat. Maar zoals bij de meeste soorten verlichting, is ook deze hanglamp in allerlei verschillende soorten te verkrijgen. Allemaal hebben ze één overeenkomst: de kap is dus rond.

Een ronde hanglamp voegt rust toe in uw woning. Of u deze nu in de woonkamer of slaapkamer ophangt, het straalt iets sfeervols uit. Bij de aanschaf van een ronde hanglamp is het belangrijk om erop te letten wat voor type interieur u heeft. Bij een moderne inrichting past een hanglamp met trendy kap heel erg goed, terwijl u in het geval van een wat meer klassieke inrichting naar een lamp met bijvoorbeeld kristalletjes kunt kijken.

Dimbaar of niet

De tweede vraag die u zichzelf moet stellen is waar u de lamp precies op gaat hangen. Is dat bijvoorbeeld boven de eettafel, dan doet u er verstandig aan om voor een dimbare ronde hanglamp te kiezen. Datzelfde geldt voor de slaapkamer, zodat u de lichtintensiteit heel gemakkelijk zelf kunt regelen.

Boven de salontafel, in de hal of in de werkkamer volstaat een niet-dimbare variant prima, aangezien u hier vaak liever veel licht wilt hebben. Komt u er zelf niet uit of heeft u nog vragen over het aanbod van Online Lampen Winkel? Onze medewerkers zitten klaar om u van een deskundig advies te voorzien.