Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Rieten hanglampen

Rieten hanglampen

Rieten hanglampen van Online Lampen Winkel

Doet de rieten hanglamp u ook zo aan vroeger denken? Dat kan, want deze lamp is al decennia lang op de markt. Maar zoals het vaker gaat met trends, zijn deze lampen ineens weer trendy geworden. Haal herinneringen van vroeger in huis dankzij Online Lampen Winkel.

De rieten hanglamp is terug

Iedereen kent de rieten hanglamp wel. Misschien hadden uw ouders er vroeger één hangen of kwam u hem bij uw opa of oma tegen. Maar het kan ook zijn dat u er zelf één op de kinderkamer had hangen. Riet is namelijk een materiaalsoort die altijd blijft aanspreken. En zo kan het dus zijn dat dit een paar jaar geleden nog hartstikke uit was, maar vandaag de dag is het juist weer helemaal in.

Maar wat maakt de rieten hanglamp dan zo bijzonder? In de eerste plaats is dat de natuurlijke look. Riet is een natuurlijk product en wordt naast lampen bijvoorbeeld ook voor meubelen en lampen gebruikt. Behalve natuurlijk ziet het er ook heel klassiek en tegelijkertijd trendy uit. Met een rieten hanglamp kunt u dus eigenlijk alle kanten op.

Hanglamp van riet past in iedere inrichting

Zo past de rieten lampenkap niet alleen heel goed in een woonboerderij bij andere rieten meubelen, maar bijvoorbeeld ook in een klassieke inrichting. Of wat te denken van uw moderne woning als afwisseling op de strakke meubelen? De kappen voor deze hanglamp zijn gemaakt van riet (rotan) en verkrijgbaar in verschillende soorten en kleuren, zoals de traditionele rieten kleur, maar ook in het wit of het grijs.

Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het kiezen van de juiste hanglamp van riet voor in uw woning. Online Lampen Winkel vindt persoonlijke service namelijk belangrijk. Daarom zijn wij gemakkelijk te bereiken via de chatfunctie, per e-mail of via de telefoon.