Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Kroonluchters

Er zijn geen producten gevonden

Kroonluchters

Kroonluchters voor een statig beeld in uw woning

Bent u op zoek naar kroonluchters? Dan bent u bij Online Lampen Winkel aan het juiste adres. Bij ons vindt u altijd die mooie kroonluchter voor in uw woning. Wij helpen u graag bij het vinden van goede verlichting voor in uw woning; of het nu om een modern of klassiek interieur gaat.

De juiste kroonluchters voor in uw huis

Kroonluchters zijn zo oud als de weg naar Rome. Dat is misschien ietwat overdreven, maar de eerste exemplaren dateren al wel uit de middeleeuwen. In die tijd werd er verlicht met behulp van kaarsen. Kroonluchters waren toen niet veel meer dan een houten kruis met spijkers met daarop dus kaarsen. Dit geheel was gemonteerd aan een touw of ketting aan een haak aan het plafond.

Daarna zijn de kroonluchters eigenlijk altijd ‘in gebleven’, vooral als statussymbool. U herinnert zich sprookjes als Assepoester wellicht wel, met enorme exemplaren in de balzaal. De moderne kroonluchter hangt nog steeds aan het plafond, maar er is natuurlijk wel het nodige veranderd. U vindt ze allang niet meer in statige balzalen, maar ze zijn er tegenwoordig ook voor in uw woonkamer. Of wat denkt u van de hal, zodat u altijd uw gasten in stijl ontvangt?

Moderne kroonluchter in verschillende soorten

Tegenwoordig zijn kroonluchters in alle prijsklassen te verkrijgen. Bij Online Lampen Winkel kunt u kiezen uit verschillende soorten. U heeft de keuze uit de wat meer traditionele lamp met lampjes in de vorm van kaarsen. Of u gaat voor een wat modernere stijl met lampenkappen in plaats van die kaarslampjes.

En dan heeft u nog de keuze uit verschillende soorten kleuren. Kroonluchters passen eigenlijk bij ieder interieur en zijn daardoor altijd een aanwinst in bijvoorbeeld uw woonkamer of in de hal. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor in uw woning.