Badkamerverlichting

Artikelen 1 tot 24 van 54 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 24 van 54 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 24 van 54 in totaal

Badkamerverlichting: online te bestellen

Bij badkamerverlichting kunt u denken aan wandlampen, plafondlampen of spots. Wat u ook kiest: bij Online Lampen Winkel heeft u de keuze uit een ruim aanbod badkamerverlichting. Tegen scherpe prijzen uiteraard, maar er zijn meer redenen om voor ons te kiezen. Lees gauw verder waar u onder meer precies op moet letten bij het uitzoeken van verlichting voor de badkamer.

Het kiezen van de juiste badkamerverlichting

Zoals we al eerder schreven, heeft u bij het uitzoeken van badkamerverlichting de keuze uit verschillende soorten en maten lampen. Voor u tot de aanschaf overgaat, is het belangrijk om op een aantal aspecten te letten. Zo moet badkamerverlichting niet alleen heel praktisch zijn, maar ook nog eens voor extra sfeer zorgen. U heeft bijvoorbeeld fel licht nodig tijdens het scheren of de make-up, terwijl u juist wat minder licht heeft tijdens het nemen van een warm bad in de avond.

In alle gevallen is het zeer belangrijk om te letten op de IP-waarde. Dit in verband met de vochtbestendigheid. Hou hier dus rekening mee tijdens het kiezen van uw nieuwe badkamerverlichting. Heeft u een grote badkamer? Dan staan spots heel erg fraai. In het geval van een kleinere badkamer is een plafondlamp wellicht de betere keuze. Bij Online Lampen Winkel denken wij graag met u mee en voorzien u desgewenst van een deskundig lichtadvies.

Waar verder op te letten bij verlichting voor de badkamer?

Behalve het type lamp en de IP-waarde is het verder verstandig om te bepalen of u voor dimbare lampen kiest of niet. In de meeste gevallen is dit namelijk wel aan te raden, onder meer omdat u de badkamer vaak voor verschillende redenen gebruikt. Een ander belangrijk aspect is wat voor verlichting u liever heeft: halogeen of LED?

Van halogeen is algemeen bekend dat het sfeervoller is dan het wat hardere en heldere LED. Laatstgenoemde is daarentegen weer veel energiezuiniger. Daarnaast gaan deze lampen een stuk langer mee, wat u uiteindelijk weer zult merken in de portemonnee! Denk hier dus goed over na.